søndag 16. mai 2010

Litt mer listing og første grovvask


I dag begynte jeg på første grovvasken på toalettet i første etasje og vaskerommet.
OMG! Det er skittent altså. Byggestøvet har lagt seg som vulkanaske på veggene, og det trengs virkelig et par runder med vaskefilla. Det var verst på vaskerommet, siden platene her har vært på mye lenger enn baderomsplatene. Det var gøy å se den virkelige fargen komme til syne igjen.



Husbonden har passet til og kuttet klar den andre benkeplaten på vaskerommet. Her venter vi på vasken fra rørleggeren før vi kan montere den. Vasken skal altså felles ned i denne benkeplaten.


"Kontoret" har også fått taklister og vindusforinger.


Det samme har TV-stua.

Ellers har det også blitt satt inn en god del dører. På alle disse dørene var det montert dørvridere i messing. Det skal vi IKKE ha. Vi ble litt i tvil om det var vi som hadde misforstått noe i forhold til bestillingen, men en kjapp telefon til byggeleder beroliget og messingvriderne blir byttet ut med stålvridere. I tillegg var også døren inn til vårt soversom satt feil veg. Det vil si den gikk innover istedet for utover som vi har gitt beskjed om at vi ønsket både til byggelder og byggmester.. jaja... er ikke spesielt imponert over komunikasjonen mellom disse håndtverkerene altså. Vi får ta det og et par andre skeive lister med byggeleder på tirsdag og satse på at det ordner seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar