lørdag 15. mai 2010

Det  nærmer seg stadig innflytting. 1. juni skal vi i utgangspunktet være ute fra huset vi bor i nå, så da må vi være så ferdig som mulig i huset på Moisund

Husbonden og husfruas far monterer kjøkkenskapet som ligger på benken på øya.
Dette skapet går fra benkeplata til taket.


Kjøleskap og frys har kommet. Disse skal stå side om side på veggen med høyskap, ved siden av stekeovnene. Over de er det to små skap. I fryseskapet er det isbiter, mens vi droppet vanndispenser i kjøleskapet. Vi syntes det var i drøyeste laget å betale 5 000 kr. ekstra for dette når kjøleskapet ellers var akkurat det samme.



Toalettet nede er helt ferdig...


Husfruas far skrur sammen baderomsinnredningen vi skal ha her. Den er fra Ikea.



Også på vaskerommet skjer det ting. Dette rommet er også ferdig listet og som bildet viser er døra ut blitt foret. Vi har derfor begynt å skru opp innredningen her. Satser på å gjøre dette til et veldig praktisk rom med mye oppbevaringsplass. Her er husfruas mor igjen i aksjon.


Slik ser det nå ut når man kommer fra gangen og inn i vaskerommet. Til høyre i bildet sees skoskapene i plast fra Ikea som skal monteres på veggen fra gulv til tak. I alt 12 stk, 2 og 2 ved siden av hverandre. Disse er bare supre til all slags oppbevaring. I tillegg til sko ser jeg for meg å oppbevare raggsokker, luer, votter etc. Skapene er lette å merke på utsiden hva som er inni og dermed lett å holde oversikt.


Og dette er benken under taket hvor hullet til skittentøyssjakten fra badet i 2. etasje kommer ned. Tøy som blir kastet ned lander på benken her og så er det bare å sortere det ned i de ulike kassene som står under benken. Også dette systemet kommer fra Ikea som er helt geniale på sånne "holde-orden-system" syns jeg. Stativene er veldig stabile og ikke vinglete i det hele tatt. Også disse boksene er veldig lette å merke.



Her sovnet lillegutt torsdagskvelden. Jeg hadde egentlig tenkt å ta han med hjem til leggetid, men han hadde laget seg en kosekrok under trappen med saueskinn, bamser, dvd-spiller og vannflaske. Etterhvert spurte han om å få sutten og jeg tenkte at vi kunne jo prøve om han var så trøtt at han sovnet der. Og det gjorde han. Han sov i flere timer, mens vi hamret og saget rett ved siden av han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar