søndag 8. august 2010

Vaskerom


Vaskerommet vårt er ganske nøye planlagt for å få det så praktisk som mulig både i forhold til "vaskeoppgaver" som utføres på et vaskerom og i forhold til oppbevaring.

Innredning og benkeplate er av billigste sort fra Ikea. Skapdørene mangler enda håndtak, men det kommer... kanskje en av de nærmeste dagene, nå som husbonden har ferie...?


På siden av benken  med vask er det satt opp skoskap fra Ikea fra gulv til tak. Akkurat dette partiet av rommet er en smal "tarm" som fører ut i gangen. Dermed veldig praktisk med slike smale skap som ikke bygger noe særlig ut i rommet, men likevel rommer veldig mye. Alt fra sko til luer, votter, raggsokker, barnehagesekker og kattemat.


Vaskepulver og skyllemiddel har fått plass i glassflasker som tar seg bedre ut på benken enn de stygge plastflaskene man kjøper i butikken.


På den andre veggen i rommet er skittentøyssorteringssystemet satt opp.
Det er laget skittentøyssjakt fra badet i andre etasje, så skittentøyet som kastes i luken der havner på benken i vaskerommet. Herfra sorteres det bare videre ned i en av disse plastkurvene... også dette systemet fra Ikea.


Vi har dør rett ut fra vaskerommet. På denne måten er det kort og lett vei ut til klessnoren, men vi bruker den også som inngangsdør i hverdagen. Veldig greit at barn fulle av sand og søle kommer inn her rett til vasken istedenfor å dra alt inn i gangen. Syns heller ikke at knagger stufulle av jakker av alle slag og sko overalt er veldig pent å se på, så liker bedre å ha det meste av dette samlet i dette rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar