onsdag 17. juni 2009

Planeringen er ferdig

Nå er planeringen av tomta så og si ferdig. Dette gikk jo unna. Mureren er klar, vi skal bare være helt sikre på at alt er som det skal være på tegningene (i forhold til vann og avløp osv) før han setter i gang. Nå låser jo ting seg med en gang sålen er støpt. I dag har rørlegger og elektriker også vært en tur på tomta og ordnet det de må nå i første omgang. Den kommende husfrua er veldig glad for at arbeidet blir koordinert av kyndige fagfolk som har gjort dette før. Hadde ikke blitt mye til hus om jeg skulle gjort det selv nei, vel er jeg nokså god på organisering, men dette hadde jeg nok ikke fikset;)


Her følger en liten bildeserie av arbeidet. Kanskje ikke de mest spennende å se alle disse bildene av tomta, men vi blogger jo like mye for vår egen del (dette er jo vår byggedagbok) så for oss er det veldig gøy å ha disse bildene til senere.



Her er det gravd ut hvor huset skal stå.



Duken er på plass, nå er det klart for å fylles på med stein.




Planert for garasjen som ikke kommer riktig enda, men er jo greit å ha det klart.


Der var steinen fyllt i. Her skal huset stå.



Og her står bilen parkert på gårdsplassen.





Strøm- og telefonledning.






Og til slutt et bilde av den nye innkjørselen vår. Vi har vridd litt på huset i forhold til hvordan det var tiltenkt på reguleringsplanen, dermed flyttet vi også innkjørselen sånn at adkomsten til både gårdsplass og garasje blir mer hensiktsmessig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar